De start van Waasdorp

In 1983 besluit Hans Waasdorp zijn ondernemersdroom te realiseren. Met kantoor vanuit huis en zijn garagebox dienend als opslag, start hij Waasdorp Elektro- en Energietechniek. Na verloop van tijd wordt er een bedrijfspand aangekocht op de Industriekade in Sassenheim. In deze periode breidt Waasdorp zich verder uit en heeft dan inmiddels meerdere monteurs werkzaam. Zij zijn voornamelijk actief in de elektrische installatietechniek voor zowel particulieren als bedrijven.

Waasdorp
Waasdorp

Het stokje wordt overgedragen

Na achttien jaar het bedrijf te hebben geleid begint Hans Waasdorp na te denken over mogelijke opvolging van de zaak. De kinderen van Hans hebben niet de ambitie om de zaak over te nemen. Zodoende wordt er iemand van buiten de familie gevonden, in de persoon van Marc van den Nouland. Marc is op dat moment ruim een jaar afgestudeerd en klaar om deze uitdaging aan te gaan. Vanaf 2001 hebben Marc en Hans nog twee jaar samengewerkt, waarna Marc het stokje overneemt en Waasdorp Elektro- en Energietechniek verder ontwikkeld.

Hoe Waasdorp er nu uitziet

Sinds 1 januari 2023 is technologiebedrijf FFive B.V. de nieuwe eigenaar van Waasdorp Elektro- en Energietechniek. In de nieuwe constructie is Barry van den Nouland werkzaam als directeur van Waasdorp en neemt daarmee het stokje over van zijn oudere neef Marc. Waasdorp Electro- en Energietechniek gaat vanaf nu verder als ‘Waasdorp E-Techniek’. De nieuwe naam sluit beter aan op de huidige markt en de veelzijdigheid van de diensten die Waasdorp biedt. Het bestaande pakket van diensten is uitgebreid met extra oplossingen zoals ‘smart living’, datanetwerken en de mogelijkheid tot het maken van ontwerpen en het verkrijgen van technisch advies.

Waasdorp
Waasdorp

Erkende installateurs

Waasdorp E-Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersvereniging voor erkende installateurs. Ook zijn wij geregistreerd en vakbekwaam erkend InstallQ installatiebedrijf en VEB erkend installateur voor beveiligingsoplossingen. Daarnaast is Waasdorp E-Techniek een erkend leerbedrijf.