Elektronische installaties

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe elektrotechnische installaties en het aanpassen van bestaande installaties in woningen. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, complete renovatie of nieuwbouw, bij ons kan je terecht. Naast het verzorgen van basisinstallaties, bieden wij ook een scala aan opties, zoals verlichtingsarmaturen en audio- en TV-apparatuur.

 

Meer weten over onze elektronische installaties?

Waasdorp
Waasdorp

Industriële installaties

Wij zijn InstallQ erkend, vakbekwaam installatiebedrijf en ervaren in het aanleggen van nieuwe installaties of renovaties van bestaande installaties in fabrieks- of bedrijfshallen. Dit kunnen wij volledig verzorgen vanaf de tekentafel, maar werken ook graag samen met aannemers waarbij het traject al is uitgewerkt.

 

Meer weten over onze Industriële installaties?

Energietechniek 

Wij zijn specialisten in het ontwerpen en aanleggen van hoofdverdelingen in bedrijfspanden en fabriekshallen. Dit omvat het installeren van verdeelinrichtingen vanaf trafostations en het leveren en plaatsen van hoofdverdelers in fabrieken, inclusief de bijbehorende kabelverbindingen naar de eindverbruikers of onderverdelingen. Met onze expertise zorgen we voor betrouwbare energieoplossingen voor jouw bedrijf!

 

Meer weten over energieoplossingen?

Waasdorp
Waasdorp

Interesse in onze diensten?

Neem telefonisch contact met ons op of laat een 
bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.