Ontwerpen van jouw vraagstuk

Wij zijn jouw partner voor het ontwerpen en uitwerken van elk elektrotechnisch vraagstuk. Van basisontwerp tot volledig uitgewerkt detailontwerp. Wij denken met je mee en komen gezamenlijk tot de beste oplossing. Ons team heeft jarenlange ervaring met engineeringsvraagstukken en beschikt over een schat aan praktijkervaring. Deze sterke combinatie zorgt voor een beproefde en praktisch haalbare oplossing.

 

Hulp nodig bij jouw vraagstuk?

Waasdorp
Waasdorp

Structureel onderhoud

Het uitvoeren van service behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan gepland periodiek onderhoud aan installaties of correctief onderhoud zoals het oplossen van storingen. Ons team beschikt over veel ervaring om complexe E-installaties te voorzien van de juiste service.

 

Meer weten over service en onderhoud?

Periodieke keuringen en inspecties

Je kunt bij ons terecht voor de uitvoering van periodieke keuringen en inspecties. We voeren NEN3140 keuringen uit en kunnen, samen met een gecertificeerd partnerbedrijf, Scios Scope keuringen verzorgen. Voor het uitvoeren van Scope-keuringen hanteren wij een beproefd concept. Wij stemmen de benodigde zaken af met het inspectiebedrijf en zorgen ervoor dat alle gebreken verholpen worden. Je hebt hier zelf geen omkijken naar. Wij verzorgen de gehele keuring waardoor je als klant volledig ontzorgt wordt.

 

Meer weten over periodieke keuringen en inspecties?

Waasdorp
Waasdorp

Interesse in onze diensten?

Neem telefonisch contact met ons op of laat een 
bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.